Storsamling Fittja

Det är dags att störa ut kriminaliteten! Det är dags att stoppa de få som förstör för så många Botkyrkabor. Det är dags att vi tillsammans, kommun, polis, Botkyrkabyggen och Botkyrkabor, att vi tar plats och ser till att allt bra som sker i kommunen får ta plats. Ett steg i detta är Storsamling Fittja som är nu på tisdag den 5 december kl 18.00 i Fittjaskolans matsal! Kom du med!

Utvecklingen av Botkyrka går framåt, ändå så känner många Botkyrkabor otrygghet, och det är en liten grupp kriminella som förstör för så många. Nu ska vi tillsammans ta krafttag för att störa ut kriminaliteten och låta alla andra Botkyrkabor ta plats. Men då behöver jag din hjälp.

Utvecklingen i Botkyrka är i full gång. I flera stadsdelar kan vi se har stadsbilden ändras. Vi ser hur betygen hos barnen går upp och hur fler och fler företag vill etablera sig och växa här. Samtidigt så ser vi en nationell trend i Sverige och Botkyrka att man kan känna sig otrygg i sin egen stadsdel. Vi har också problemet att en liten grupp kriminella förstör för alla oss andra.

Jag kan inte sitta och titta på när detta sker, det är inte acceptabelt!

Därför har vi i kommunen och polisen skapat ett mycket nära samarbete för att alltid ha en gemensam lägesbild och gemensamt kunna agera. Detta börjar ge effekt, där polisen snabbt kan vara på plats och vi i kommunen kan vara med och se till att alla ni som gör gott får ta plats och utrymme. För vi ska aldrig glömma allt bra som görs, allt bra som bara måste få ta mer plats. För det är vi tillsammans, skola, föreningar, företag, polis, politiker, grannar, socialtjänst, Botkyrkabor; vi som ska göra skillnad.

Nu går vi in i nästa steg och vill berätta hur vi i samarbetet kommer jobba för att stärka utvecklingen i våra stadsdelar. Därför börjar vi med en Storsamling i Fittja. Alla som är aktiva i området och alla boenden i området och i närheten är välkommen att få komma och lyssna på hur vi kommer jobba framöver, men också hur du kan vara med och stärka utvecklingen framåt.

För i den utveckling framåt så behövs alla ni, alla ni Botkyrkabor som vill era stadsdelar väl.

Jag hoppas att vi ses på storsamlingen i Fittjaskolans matsal den 5 dec kl 18.00

Jag hoppas vi ses där!

facebook Twitter Email